Xiaomi'nin Yeni Amiral Gemisi Mi Note 3 Modelinin Render Görselleri Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz yıl piyasada boy gösteren Mi Note 2 modelinin devamı olacak olan Mi Note 3 modeline ait yeni render görselleri internete sızdırıldı.

Xiaomi Mi Note 2 modelinin halefi için resmi tanıtım şuanda biraz erken olurdu, ancak sızıntı bilgi ve görseller için zamanlamanın çok doğru olduğunu söyleyebiliriz. Bugün yaklaşmakta olan yeni amiral gemisini gösteren bir görsel internete sızdırılmış durumda. Cihaz oldukça ilginç göze hoş gelen bir tasarım ile birlikte gelecek gibi görünüyor.

Xiaomi Mi Note 3 modelinde görsele baktığımız zaman Mi6 veya Mi5 modelinin daha büyük ekranlı ve daha iyi ekran / kasa oranına sahip bir tasarım ile beraber geldiğini görebiliyoruz. 
Söz konusu render görüntüsünde, Xiaomi Mi Note 3'ü çift eğimli bir ön panel, ön yüzeye monte bir parmak izi tarayıcı ve arka taraftaki bir Mi 6 benzeri çift kamera ayarı ile beraber görüyoruz.

Söylentilere göre Xiaomi Mi Note 3 modeli, 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesine sahip, Snapdragon 835 yonga setinden gücünü alan, 5,7 inç Full HD veya 2K çözünürlüğe sahip AMOLED ekrana ve 4,000 mAh pile sahip oldukça üst seviye bir cihaz olacak.

Eğer Xiaomi Mi Note 3 modelinin geliştirilmesinde Mi6 modelini düşünürsek, Mi Note 3 arka tarafında 12MP çözünürlüğe sahip bir çift kamera ile gelecektir. Bu kameralardan bir tanesi normal görüş alanı sağlarken ve diğeri de 2x yakınlaştırma ile kamerayı destekleyecektir. Cihazın ön tarafında ise 8MP çözünürlüğüne sahip bir ön kamera bulunmasını bekliyoruz.

Whatsapp