Xiaomi'nin yeni amiral gemisi görselleri geldi

Xiaomi Mi 5 bu tasarım ile karşımıza gelebilir...

2015'i boş geçiren Çinli akıllı telefon devi Xiaomi, büyük merakla beklenen yeni amiral gemisini bu sene içerisinde resmi olarak duyurarak pazara sunmuştu. Xiaomi Mi 5 adı ile gelen akıllı telefon Şubat ayında düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde duyurulurken, 3 farklı versiyon olarak satışa sunulmuştu.

Bakacak olursak eğer, Xiaomi Mi 5 akıllı telefon 5.15" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 3GB / 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 4MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle geldi.

Diğer taraftan kısa bir süre önce de Xiaomi Mi 5'in halefi olarak gelecek olan cihazın Xiaomi Mi 5s olarak adlandırılacağı yönünde bilgiler gelmişti. Ayrıca teknik özelliklerinin nasıl olacağı yönünde de iddialar gelirken, şimdi de cihaza ait olduğu kaydedilen bir render görsel göründü.

Render görsel cihazın siyah versiyonuna ait olurken, ayrıca çift arka kamera da dikkatleri üzerine çekiyor. 

İddialara göre Xiaomi Mi 5s akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde selefine göre daha büyük dokunmatik ekran ile gelecek ve ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel olacak. Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 6GB sistem belleği ve Force Touch teknolojisi içerecek.

Whatsapp