Xiaomi'nin satışları, Hindistan'da 25 milyon adedi geride bıraktı

Akıllı telefon üretiminin önemli isimlerinden olan Xiaomi firması, 3 yıllık süre zarfı içerisinde Hindistan'da 25 milyon telefon satışı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Tartışmasız olarak dünya çapında akıllı telefon pazarının son gözde isimleri arasında Xiaomi firmasının yer aldığını söylersek hata yapmayız. Dünya çapında bir üne sahip olan ve tanıttığı akıllı telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çeken ekip, ortaya oldukça başarılı sonuçlarla birlikte çıkmaya devam ediyor.

Xiaomi son dönemlerde sadece geliştirdiği akıllı telefon modelleriyle gündemde yer almazken, eski kullanıcılarına sunduğu yazılım güncellemeleriyle de müşteri memnuniyeti odağını sağlayan isim olarak karşımıza çıkıyor. Çin merkezli olan akıllı telefonu üreticisi ülkemizde de oldukça önemli bir kitleye erişebilirken, Hindistan sınırları içerisindeki bu rekorla gövde gösterisi yapıyor.

Xiaomi yöneticilerinden Manu Kumar Jain tarafından atılan bir tweetle gerçekleştirilen açıklama da Hindistan pazarında şirketin 3 yıl 1 aydır yer aldığı ve bugüne kadar 25 milyon adet cep telefonu satışı gerçekleştirdiği belirtildi. Ülke sınırları içerisinde günde 22 bin adet cep telefonu satışı anlamına gelen bu rakamın ilerleyen dönemlerde daha üst seviyeye çıkması ve Xiaomi'yi dünyanın en çok satan ikinci cep telefonu markası haline getirmesi bekleniliyor.

Bakalım birçok ünlü üreticinin ele geçirmek için savaştığı Hindistan pazarında, Xiaomi herhangi bir hata yapmadan yoluna devam edebilecek mi?

Whatsapp