Xiaomi'nin sanal gerçeklik gözlüğü: Mi VR Standalone

Xiaomi akıllı telefonlardan bağımsız olarak çalışabilen yeni sanal gerçekçilik gözlüğü Mi VR Standalone'nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Son dönemlerde akıllı telefon üretimi sektörünün kalbinde yer alan isim olmayı başaran Çin merkezli Xiaomi firması, teknoloji dünyasında neredeyse her farklı alanda yer almayı hedefliyor. Bu bağlamda düzenlediği etkinlikte sadece akıllı cep telefonlarını değil birçok ürünü tanıtan ekip, bu ürünlerin yanında ise Mi VR Standalone olarak isimlendirdiği yeni sanal gerçeklik gözlüğünün tanıtımını gerçekleştirdi.

Standalone olarak geliştirilen bu sanal gerçeklik gözlüğü, akıllı cep telefonlarından bağımsız olarak çalışabiliyor. Xiaomi Mi VR Standalone isimli sanal gerçeklik gözlüğü 2K çözünürlüğünde görüntü oluşturabilirken, bu gözlükte Snapdragon 821 yonga seti tercih edilmiş. 2600 mAh kapasitesindeki bataryayı içeren VR gözlük oldukça kolay bir şekilde kullanılabilecekken, Oculus desteği ile en az 1000 tane Oculus optimizasyonundan geçmiş olan oyunu içerecek.

Bu sanal gözlük modeli ile birlikte sektörde oldukça iddialı bir hale kavuşmayı başaracak olan firma, Mi VR Standalone isimli gözlükle pazarda önemli bir sükse yaratmayı başarabilir. 235 dolar gibi oldukça uygun bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan bu ürün, kullanıcı tercihine göre 32 GB yada 64 GB depolama seçeneğiyle birlikte alınabilecek.

Bakalım Xiaomi Mi VR Standalone olarak isimlendirilen bu sanal gerçeklilik gözlüğünün ülkemizdeki fiyat etiketi nasıl olacak?

Whatsapp