Xiaomi'nin Mi Max modelinin daha uygun versiyonu satışa çıktı

Xiaomi Mi Max, şimdi de 2GB / 16GB olarak satışta....

Çinli Xiaomi, sunduğu fiyat performans oranı yüksek akıllı telefon modelleri ile dikkatleri üzerine çekerken, bu sene sunduğu önemli modellerinden bir tanesi de Xiaomi Mi Max adındaki yeni nesil phablet modeli olmuştu.

Bu akıllı telefon 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile CNY 1,499 ($224) olarak Çin'de satışa sunulmuştu ve Firma şimdi de daha düşük fiyat etiketli bir versiyonu daha satışa çıkardı. Yeni Xiaomi Mi Max versiyonu 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ile gelirken, fiyat ise CNY 1,199, ($179) olmakta.

Bu yeni 2GB / 16GB versiyon, geçtiğimiz ay ilk olarak haberleri ortaya çıkmıştı ve Mayıs ayında cihazın tanıtıldığı etkinlikte de dile getirilmemişti. Görülen o ki sonradan alınan bir karar olarak yeni versiyon geldi.

Mayıs ayında resmi olarak duyurulan Xiaomi Mi Max akıllı telefonun ekranı 6.44" büyüklüğünde ve ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olarak geldi. Akıllı telefonun yonga seti ise altı çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 650 olmakta.

Xiaomi'nin bu ilgi gören phablet modelinin arkasında 16MP çözünürlükte kamera bulunuyor ve ayrıca Selfie kamerası da 5MP çözünürlük sunuyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Xiaomi Mi Max akıllı telefonun bataryası ise 4.850mAh.

Ayrıca 4GB sistem belleği, Qualcom Snapdragon 652 ve 64GB sistem belleği içeren üst bir versiyonun da olduğunu belirtelim.

Whatsapp