Xiaomi'nin Kurucusu, Duyuru Öncesinde Mi Max 3'ün Resmi Görsellerini Yayınladı

Xiaomi Mi Max 3'n resmi basın görselleri, şirketin kurucusu tarafından resmi duyuru öncesinde yayınlandı. Karşınızda yeni Xiaomi Mi Max 3..

Daha dün, Xiaomi Mi Max 3'ün teknik özelliklerini detayları ile ortaya koyan perakende satış kutusunun yeni bir görüntüsü internete sızdırılmıştı. Resmi tanıtımına sadece iki gün kala, Xiaomi kurucusu Bin Lin, Xiaomi Mi Max 3'ün neredeyse bütün resmi basın görsellerini paylaştı. 

Xiaomi kurucusu Bin Lin tarafından paylaşılan yeni görüntüler, Xiaomi Mi Max 3'ün bilinen tasarım özelliklerinin yanı sıra akıllı telefonun renk seçenekleri hakkında da bir çok yeni bilgileri ortaya koyuyor. 

Xiaomi Mi Max 3'ün mn tarafında, oldukça kalın çerçevelere sahip 6.9 inçlik bir IPS LCD ekran paneli bulunuyor ancak bu cihaz sonuçta bütçe dostu fiyat grubunda, phablet sınıfı bir akıllı telefon. Cihazın arkası muhtemelen metalden yapılmış ve çift kamera kurulumunun konumu ve hizalanması, Redmi Note 5 Pro ve Redmi 6 Pro'nun tasarımına güçlü bir şekilde benzemekte. 

Paylaşılan basın görselleri çerçevesinde değerlendirirsek, Xiaomi Mi Max 3'ünn Siyah, Mavi ve Altın renk seçenekleri ile geleceğini söyleyebiliriz. 

Aslında Xiaomi Mi Max 3 hakkında herşeyi biliyor sayılırız ancak yapılacak resmi tanıtımda Qualcomm Snapdragon 710 yonga setine sahip bir de Pro versiyonun tanıtılması bekleniyor. 

Whatsapp