Xiaomi'nin Katlanabilir Telefonu, 60MP Kamerası ile Mi Mix 4 Olabilir 

Xiaomi Mi Mix 4'ün şirketin ilk katlanabilir ekranlı 60MP kameraya sahip akıllı telefonu olacağını gösteren sızıntı ortaya çıktı.

Xiaomi, son dönemlerde iki taraftan katlanır akıllı telefonunu, çok kısa olsa da iki video ile ortaya koymuştu. Henüz resmi bir çıkış tarihi olmasa da, yeni bir sızıntı, Mi Mix 4'ün Xiaomi’nin bir sonraki katlanabilir telefonu olacağını gösteriyor. Bugün, Alipay’in Çin’deki akıllı telefon kiralama sayfasında dört yeni üst düzey akıllı telefon ortaya çıktı. Dört cihaz, OPPO Reno, Huawei P30, Mate X ve Xiaomi Mi Mix 4 olarak listeleniyor. Xiaomi, Mi Mix 4 için geçtiğimiz günlerde bir tanıtım afişi yayınlamıştı. Bu yüzden Xiaomi Mi Mix 4'ün duyurulması heyecanla bekleniyor. 

Sızan herhangi bir bilgi veya Mi Mix 4'ün görüntüsü hakkında resmi ipuçları yok, ancak bu Alipay sayfası Mi Mix serisi için katlanabilir bir ekrana dair ipuçlarını gösteriyor. Ayrıca, 2019 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun, görüntüden anlaşıldığı kadarı ile 60MP kameraya sahip olacağı anlaşılıyor. 

Xiaomi'nin Mi Mix serisi, genel olarak Çin merkezli şirketin inovatif çözümlerinin ana çıkış noktası olmuştur. Ayrıca, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunun Mi Mix serisi altında tanıtılması da mümkün. Ancak bu konuda kesin bir bilgi verebilmek için henüz çok erken. Gelen bilgilere göre Xiaomi'nin katlanabilir akıllı telefonunun yılın ikinci yarısında, Samsung Galaxy Fold'un yatı fiyatına piyasaya sunulacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp