Xiaomi'nin iki yeni akıllısı sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı

Xiaomi çok yakında iki yeni akıllı telefon duyurusu gerçekleştirebilir.

Çin'in en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, geçtiğimiz seneyi başarılı satış rakamları ile kapatırken, global pazarda beşinci sırada yer almıştı. Bu sene ilk çeyrekte ise bazı firmalara geçilirken, yeni modelleri ile tekrar yükselişe geçti. Bu yeni cihazların başında da Xiaomi Mi 5 adındaki firmanın yeni nesil amiral gemisi geliyor.

İlerleyen dönemde bazı yeni cihazlar sunmak için de çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Xiaomi'nin iki yeni modeli ortaya çıktı. China National Quality Certification Center'da görünen yeni cihazlar 2,016,020 ve 2,016,021 sertifika numarasına sahipler.

Henüz bu yeni Xiaomi modellerinin neler olduğu konusunda bilgi bulunmazken, firmanın düşük fiyatlı büçe dostu serisi Redmi çatısı altında sunulabileceği ifade ediliyor. Diğer taraftan ayrıca bir başka görüş de yeni Xiaomi Mi Max modelleri olabileceği yönünde.

Ancak, şu an için ne yazık ki kesin bilgiler bulunmuyor. Ancak çok yakında cihazlar hakkında bazı bilgilerin gün yüzüne çıkabileceğini umuyoruz.

Diğer taraftan kısa bir süre önce Xiaomi "markw" olarak bir başka cihaz da Geekbench'de ortaya çıkmıştı. Geekbench üzerinden gelen bilgilere göre Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan akıllı telefon 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snadpdragon 652 yonga setinden güç alacak ayrıca sistem belleği de 3GB olarak geliyor.

Whatsapp