Xiaomi'nin giriş seviyesi yeni model Redmi 3S dünya geneline sunuldu

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Xiaomi Redmi 3s, Çin dışında da satın alınabiliyor.

Xiaomi akıllı telefon pazarının güçlü firmalarından bir tanesi ve her sene yeni modellerini pazara sunmaya devam ediyor. Bu sene özellikle de firmanın yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 5 ses getirirken, ayrıca giriş ve orta seviyede de bir çok model sundu ve bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde duyurulan Xiaomi Redmi 3s adındaki cihaz olarak geldi.

Xiaomi Redmi 3s akıllı telefon gelen bilgilere göre duyurunun ardından yaklaşık 10 gün sonra Çin dışında diğer ülkeler için de satın alınabilir durumda. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri de bu satışa sunulan ülkeler arasında yer alıyor.

Cihaz GearBest adındaki online perakende satıcı üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda. Ayrıca ücretsiz gönderim imkanı da sunuluyor ve fiyat ise şu an 151.89$ olarak belirlenmiş. Bu fiyat 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içeren model için geçerli olurken, dağıtım tarihi ise 5 Temmuz olarak belirlenmiş. 

Xiaomi Redmi 3s akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca cihazın ekran çözünürlüğü de 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş.  Akıllı telefon Qualcomm'un 1.5Ghz+  1.3Ghz saat hızında çalışan Cortex-A53 tabanlı sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 430 yonga setinden güç alıyor. 

2GB  ve 3GB sistem belleği yanı sıra 16GB ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren iki farklı versiyon gelmekte. Akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Whatsapp