Xiaomi'nin Akıllı Saati AMAZFIT, N11.com Üzerinde Satışa Sunuldu

Xiaomi'nin uygun fiyatı, şık tasarımı ve canlı renkleri ile dikkat çeken akıllı saati Xiaomi AMAZFIT, n11.com tarafından satışa sunuldu.

Çinli üretici Xiaomi, ürettiği çeşitli teknolojik ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip. Akıllı telefonlardan, akıllı ev sistemlerine kadar pek çok alanda üretim yapan Xiaomi, Akıllı Saat pazarında da Xiaomi AMAZFIT akıllı saati ile boy gösteriyor. 

Fiyat-performans canavarı cihazlarıyla tanınan Çinli Xiaomi’nin donanım özellikleriyle dikkat çeken, sportif görünümüyle beğeni toplayan akıllı saati AMAZFIT, e-ticaret platformu n11.com’da 649 TL’den satışa açıldı.

Çinli üretici Xiaomi, AMAZFIT adıyla piyasaya sunduğu akıllı bilekliğin ardından bu kez yine aynı isimle çıkardığı akıllı saatle dikkat çekiyor. Giyilebilir ürünler pazarına yeni bir üye ekleyen Xiaomi’nin fitness odaklı yeni saati AMAZFIT e-ticaret platformu n11.com’da 649 TL’den satışa açıldı.

Çizilmelere karşı dayanıklı seramik malzemeyle kaplı yuvarlak şık tasarımlı AMAZFIT, 300 x 300 piksel çözünürlüğünde 1.34 inç ekran, 1.2 Ghz işlemci, 512 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanıyla birlikte geliyor. 200 mAh gücündeki bataryası GPS sürekli açık tutulduğunda 35 saat kullanım ömrü sunan saatin arka bölümü ise kalp ritmini anlık ölçebilen sensörü taşıyor. Suya ve toza dayanıklı AMAZFIT, MiFit uygulamasıyla entegre çalışıyor. Xiaomi’nin yeni akılısı Xiaomi AMAZFIT 649TL’den n11.com’da satışa sunuluyor.

Whatsapp