Xiaomi'den yeni Piston Fresh kulaklıklar geldi

Xiaomi, fiyatı ile dikkat çeken yeni kulaklığı Piston Fresh'i resmi olarak duyurdu.

Bir süre önce yeni bir çok akıllı telefon modelini sunan Çinli Xiaomi, Mi ve Redmi çatısı altında duyurulan modellerle adından söz ettirirken, özellikle de %90'a varan ekran / gövde oranı ile gelen Xiaomi Mi Mix gündemi meşgul etmişti. Sadece akıllı telefon da sunmayan firma, elektrikli scooter modeli Mijia'yı da resmi olarak duyurmuş ve firmanın elektrikli diş fırçası da gün yüzüne çıkmıştı.

Xiaomi ayrıca kulaklık modelleri de sunarken, bu kulaklıklar piston çatısı altında pazarda yer alıyor ve firma şimdi de yeni kulaklığı Piston Fresh'i resmi olarak duyurdu. Yeni kulaklık şu anda firmanın anavatanı Çin'de de satışa sunulmuş durumda ve fiyat da  29 CNY yani yaklaşık $4 olarak belirlenmiş.

Xiaomi'nin yeni kualklığı 3.nesil sönümleme sistemi ile geliyor ve ayrıca kulaklığın üzerinde mikrofon da yer alırken, bu da kulaklık ile akıllı telefon üzerinden telefon görüşmesi yapılabileceği anlamına geliyor.

Fiyatı ile yüksek satış rakamlarına ulaşacağını tahmin ettiğimiz yeni Xiaomi Piston Fresh kulaklıklar mavi, siyah, mor, pembe ve gümüş olmak üzere beş farklı renkte satın alınabiliyor. Ancak şunu da belirtmemiz gerekiyor; Xiaomi Piston Fresh, Apple'ın iPhone ve iPad gibi iOS üzerinde çalışan cihazları ile uyumlu değil.

Yeni Xiaomi Piston Fresh, 20Hz ve 20.000Hz arası frekanslarda çalışıyor ve sadece 14gr ağırlığında.

Whatsapp