Xiaomi'den Mi Sports Bluetooth kulaklık duyurusu geldi

Xiaomi Mi Sports kulaklık 7 saat batarya süresi ile geldi.

Teknoloji dünyasında hızla yükselen firmalardan birisi olan Xiaomi, 2016 son ererken, arka arkaya yeni akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurdu. İlk olarak Xiaomi Mi 5S ve Mi 5S Plus akıllı telefonlar resmi olarak duyurulurken, ayrıca bir süre önce de Xiaomi Mi Note 2 ve Mi Mix adında iki yeni üst seviye model de gün yüzüne çıktı.

Ayrıca dün de Xiaomi yeni 3 akıllı telefon daha firmadan geldi. Bu yeni cihazlar daha düşük seviye Redmi ailesi içerisine dahil olurken, akıllı telefonlar Xiaomi Redmi 4, Redmi 4A ve Redmi 4 Prime adları ile resmi olarak duyurdu.

Xiaomi sadece akıllı telefon da sunmuyor. Firma ayrıca yeni bir Bluetooth kukalık modelini de resmi olarak duyurduMi Sports Bluetooth Headset adı ile gelen bu yeni kulaklık sadece 17.8gr ağırlığında ve tek şarj ile 7 saat kullanım süresi sunuyor. Yeni kulaklıkta 110mAh batarya yer almakta.

Yeni Xiaomi Mi Sports Bluetooth kulaklık akıllı telefon ile Bluetooth 4.1 üzerinden iletişim kurarken, 2 cihaz kullanılabiliyor. Bu yeni kulaklık IPx4 sertifikasına sahip. Bu da sıçramalara karşı kulaklığın dayanıklı olduğunu gösteriyor. Ayrıca -20 ve 70 derece sıcaklıklar arasında sorunsuz kullanılabilmekte.

Xiaomi Mi Sports Bluetooth Headset, 11 Kasım tarihi itibari ile Çin'de satışa sunulacak ve fiyatının da CNY 149 ($22) olacağı kaydediliyor.

Whatsapp