Xiaomi'den elektrikli araç geliyor

Xiaomi'nin 12 Aralık tarihinde yeni bir elektrikli aracını tanıtacağı ifade ediliyor.

Akıllı telefon pazarında son dönemde en fazla dikkat çeken üreticilerden birisi Xiaomi, olurken, kısa süre içerisinde de firma bir çok dikkat çeken akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi.

Bunlar arasında Xiaomi Mi 5s amiral gemisi ve bu cihazın büyük versiyonu Xiapmi Mi 5s Plus yer alırken, ayrıca Xiaomi Mi Note 2 adındaki akıllı telefon ve ekran / gövde oranı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Mi Mix de pazara sunulmuştu.

Xiaomi Mi Mix akıllı telefon konsept bir model olarak gelirken, aylık sadece 10.000 adet kapasite ile üretiliyor ve şu an için sadece Çin'de alınabilmekte.

Xiaomi, sadece akıllı telefon sunmuyor. Ayrıca firma farklı segmentlerde sunduğu cihazlarla da adından söz ettirirken, bu sene yaz aylarında firma QiCycle adındaki elektrikli akıllı bisikletini sunmuştu. Şimdi de gelen bilgilere göre Xiaomi yeni bir elektrikli araç daha sunma hazırlıkları içerisinde. 19 Aralık tarihinde bir etkinlik düzenleyecek olan firma, bu yeni modelini bu etkinlikte gün yüzüne çıkartacak.

Henüz Xiaomi'nin tam olarak ne duyuracağına dair kesin bir bilgi bulunmamakta. Ancak firma etkinliği için bir görsel de sunarken, bu görselde lastik izi dikkat çekiyor. Bu yeni elektrikli araç E-ABS frenleme sistemine de sahip olacak gibi görünüyor.

Bir kaç gün içerisinde yeni bilgilerin gelmesini umuyoruz.

Whatsapp