Xiaomi'den 10W kablosuz şarj desteğine sahip şarj cihazı

Çin merkezli Xiaomi firması IFA 2018 fuarında 10w kablosuz şarj desteği olan yeni şarj cihazı Universal Fast Charge Editon'u tanıttı.

Akıllı telefon sektöründe üretimini gerçekleştirdiği yeni modellerle birlikte adından söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Xiaomi firması, bir yandanda bu cihazlar için geliştirdiği aksesuarların üretimini gerçekleştiriyor. 10W kablosuz şarj desteğine sahip olan yeni şarj aleti Universal Fast Charge Edition olarak isimlendirilirken, kablosuz şarj desteği sunan tüm modellerle uyumlu çalışıyor.

Firmadaki en ucuz kablosuz şarj cihazı olarak karşımıza çıkacağı düşünülen Xiaomi Universal Fast Charge Editon, 10 dolar gibi uygun bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak. 4mm mesafeye kadar cihazınızı sorunsuz bir şekilde şarj edebilen kablosuz şarj cihazı, kılıfınızın metal olmadığı taktirde cihazınızda kılıf takılı olabilse bile şarj imkanı tanıyor.

Cihaz üreticisi izin verdiği taktirde sorunsuz şekilde 10W kablosuz şarj desteğine sahip olan cihaz, Mi MIX 2S, iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin 7.5W'a kadar destek sunması nedeniyle cihazlarınızı bu şekilde şarj ediyor. Üründe aşırı gerilim koruması, sıcaklık koruması ve kısa devre koruması gibi özellikler bulunurken, 3 Eylül itibariyle Çin ve Hindistan'da satışa çıkacağını belirtelim.

EVOFONE ile ülkemize remsi olarak giriş yapan Xiaomi markasının ülkemizde de bu şarj aletini satışa çıkaracağını söyleyelim.

Whatsapp