Xiaomi, Yarın Başlayacak Online Satışlarla İspanya Pazarına Giriyor

Xiaomi, yeni bir ülkede daha akıllı telefon satışına başlıyor. Çinli üretici, yarın başlayacak online Satışlarla İspanya pazarında da varım diyecek.

Çin merkezli üretici Xiaomi, uygun fiyatlarla kaliteli donanımı tüketicilerine sunması ile ünlü bir üretici ve Android One platformu altında çalışan Mi A1'in piyasaya sürülmesi ile birlikte, şirket artık batı pazarlarında tüketicilerin beğenisini kazanmak adına daha iyi bir yazılıma sahip. Xiaomi'nin Avrupa pazarlarındaki payını artormadının önündeki en büyük engel yeni bir Xiaomi cihazı almak için tüketicilerin yurt dışı internet siteleri üzerinden sipariş vermek zorunda olmasıydı. 

Çinli şirket bu hafta İspanya Madrid'de bir tanıtım etkinliği gerçekleştirdi. İspanya'da önemli perakendecilerden olan Amazon.es, MediaMarkt, Phone House ve Carrefour gibi şirketler, Xiaomi akıllı telefonlara ev sahipliği yapacak. Ayrıca şirketin resmi web sitesi mi.com/es üzerinden de akıllı telefon satışı yapılacak. 

İthalat verileri nedeni ile fiyatı biraz yüksek olan Xiaomi akıllı telefonlardsn Xiaomi Mi MiX 2 500€, Xiaomi Mi A1 ise 230€ fiyat etiketi ile İspanyol tüketicilerin beğenisine sunulacak. Android set top box fiyatı 75 €, Yi 4K aksiyon kamerası ise 135 € fiyat etiketine sahip olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=-JQjQw6xFx0

İnternet üzerinden çevrimiçi satışlar 8 Kasım'da (yarın) başlayacak ve 11 Kasım Cumartesi günü Madrid'deki yetkili perakendeci ve fiziksel mağazaları üzerinden satışın başlaması planlanıyor. Perakende ortakları, 22 Kasım'da Mi cihazlarını raflarında satmaya başlayacak. Xiaomi ayrıca Yunanistan pazarında da akıllı telefon satışına başlamış durumda. 

Whatsapp