Xiaomi Yakında Snapdragon 730 İşlemcili Bir Telefon Duyurabilir

Xiaomi'nin yakın zamanda Snapdragon 730 serisi işlemciye sahip bir akıllı telefon modeli duyuracağı söyleniyor.

Henüz çok genç bir teknoloji firması olmasına karşın geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat etiketleri ile kısa süre içerisinde milyonlarca kitleye ulaşan Çinli Xiaomi öyle görünüyor ki piyasaya sunacağı yeni uygun fiyatlı akıllı telefonlarla bu büyümesini devam ettirecek.

Xiaomi'nin Hindistan bölümünden gelen yeni bir fotoğrafta Qualcomm ile yapılacak olan yeni işbirliğinin sinyalleri veriliyor. Söylentilere göre Xiaomi çok yakında Snapdragon 7XX serisi bir işlemciye sahip akıllı telefon modeli duyuracak.

Tam modeli açıklanmasa da bu gizemli cihazın Snapdragon 730 veya Snapdragon 730G işlemcisini kullanacağı söyleniyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve performansıyla adeta amiral gemilerine kafa tutmayı başaran Snapdragon 730 serisi bir hayli ilgi çekici bir işlemci olmuştu.

Şirketin yakın zamanda Android One kapsamında saf Android arayüz ile gelen ve çok hızlı güncelleme alan Mi A serisine yeni bir üye eklemesi bekleniyor. Bu modelin Xiaomi Mi A3 olacağı düşünülüyor. Ülkemizde de resmi olarak satılan Xiaomi markası hızla büyümeye devam ederken uygun fiyat politikasını ne zamana kadar korumayı başarabilecek bunu hep birlikte göreceğiz.

Ülkemizde de bir hayli popüler olan Xiaomi Mi A2'nin ardından ilerleyen zamanlarda tanıtılması beklenen Mi A3'ün ülkemizde nasıl karşılanacağını duyurusu yapıldıktan ve ülkemize geldikten sonra zamanla göreceğiz.

Whatsapp