Xiaomi Türkiye'de başarılı olabilir mi?

Xiaomi'nin Türkiye'de açacağı Mi Store mağazalarının konumları belli olurken, şirketin ülkemizde nasıl bir başarı elde edeceği merak ediliyor?

Akıllı telefon üretiminin en önemli isimleri arasına ismini yazdırmayı başaran Xiaomi firması, her geçen gün daha iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Global pazarda daha başarılı olmak adına çalışmalarını sürdüren ve bu bağlamda gözünü tüm Avrupa ülkeleri ile Asya ülkelerine çeviren şirket, şimdilerde ise Türkiye pazarına merhaba demeyi planlıyor.

Ülkemizde karşımıza 2 farklı satış mağazası ile çıkış yapmak için girişimlerini sürdüren şirket, Forum İstanbul ile Vadi İstanbul'da Mi Store açılışları gerçekleştirmeyi planlıyor. Akıllı telefon sektörünün en büyük dördüncü üreticisi olan firma, elektrikli bisiklet olmak üzere birçok farklı alanda üretim gerçekleştiriyor.

Çin pazarı başta olmak üzere dünyadaki birçok pazarda uygun fiyatlı teknolojik ürünleriyle tanınan şirket, ürün gamını ülkemizde satışa sunarak hem kaliteyi hemde uygun fiyatı arayanların kalbini çalmayı başaracak gibi duruyor. Özellikle son günlerde aşırı derece yükseliş gösteren döviz kurları nedeniyle birçok tüketici lüks tüketimlerinden kaçınır hale gelmişken, yüksek teknik özellikli amiral gemisi modellerin ülkemizde fiyatlarının gittikçe arttığı görülüyor.

Mi Store mağazalarında Xiaomi markalı akıllı cep telefonları, tablet bilgisayarları, akıllı bisikletleri, akıllı bileklik ve saat modellerini satışa sunacak olan ekip, ürün kalitesi ve fiyat politikası nedeniyle ülkemizde çoğu kullanıcı tarafından tercih edilecektir. Öte yandan Xiaomi firmasının mağazaları ile birlikte garanti sürecinde iyileştirmeler yapacağı ve cihaz sonrası destek taleplerine daha hızlı cevap vermesi, markanın ülkemizdeki tercih oranını arttırabilir.

Whatsapp