Xiaomi Redmi Pro ile çekilen fotoğraflar ortaya çıktı

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu bir kaç gün sonra gün yüzüne çıkacak...

Kısa bir süre içerisinde bazı akıllı telefon üreticileri etkinlikler düzenleyecekler ve bunlardan bir tanesi olarak gündemde Güney Kore devi Samsung başı çekerken, 2 Ağustos tarihinde Galaxy Note7 akıllısını resmi olarak duyuracak.

Ancak bu tarihten önce bir başka akıllı telefon devi Xiaomi bir etkinlik düzenleyecek ve Xiaomi Redmi Pro adındaki akıllı telefon ve ayrıca Xiaomi Mi Notebook adındaki yeni dizüstü bilgisayar gün yüzüne çıkacak.

Xiaomi Redmi Pro, gelen bilgilere göre, firmanın şimdiye kadar sunduğu en pahalı Redmi modeli olacak. Bilindiği üzere Xiaomi'nin Redmi modelleri fiyat / performans oranları yüksek bütçe dostu modeller olarak geliyor.

Yeni akıllı telefonun en önemli özelliklerinden bir tanesi de çift arka kamerası olurken, son dönemde bir çok firma çift arka kamera tasarımına sahip modellerini pazara sunmuştu. Şimdi de Xiaomi, hem de bütçe dostu bir modelde çift kamera kullanacak. Bu çift arka kamera ile çekilen ilk fotoğraflar da sunulurken, oldukça başarılı olduğunu belirtelim.

Yeni akıllı telefon MediaTek'in on çekirdekli işlemcili Helio X25 yonga setinden güç alacak. Ayrıca Geekbench'te akıllı telefon 4GB sistem belleği ile görünürken, diğer taraftan işletim sisteminin de Android 6.0 Marshmallow olacağı ifade edilmekte.

27 Temmuz tarihinde bu yeni akıllı telefon duyurulacak ancak daha öncesinde daha detaylı bilgilerin ortaya çıkmasını umuyoruz.

Whatsapp