Xiaomi Redmi Pro 2'nin teknik özellikleri belli oldu

Xiaomi tarafından geliştirilen yeni amiral gemisi cep telefonu Redmi Pro 2'ye ait teknik özellikler ve birçok detay sızdırıldı.

Akıllı telefon pazarında eli gittikçe güçlenen ve Android eko sisteminin en iddialı isimlerinden birisi haline gelmeyi başaran Xiaomi firmasının tanıtmayı planladığı Redmi Pro 2 modeline ait teknik detaylar sızdırıldı. Gizchina tarafından resmi kaynaklara dayandırılan bu bilgiye göre, cihaz 5.5 inç genişliğe sahip LCD panel üzerinde şekillenecek.

Cihazın hangi işlemciden güç alacağı bilinmese de, sistem belleğinin 3 GB kapasitesinde olacağına vurgu yapılmış. Arka yüzünde tüm yeni amiral gemisi modeller gibi çift kamera ile birlikte gelecek olan cihaz, Sony IMX362 algılayıcısına sahip 12 MP kamera ile Samsung S5K4E8 algılayacısına sahip 5 MP'lik ikinci kamerayı içerecek.

Cihazın ön yüzüne konumlandırılacak olan öz çekim kamerasının 5 Megapiksel çözünürlüğünde olması beklenilirken, parmak izi sensörünü de bünyesinde barındırması bekleniliyor. Cihazın parmak izi sensörü ön yüzünde mi yoksa arka yüzünde mi yer alacak bilinmezken, cihazla ilgili gelen son detay ise yonga setiyle alakalı.

Yonga seti tarafından Snapdragon 660'ı içermesi beklenilen cihazın kısa bir süre içerisinde tanıtılıp lansmanının gerçekleştirmesi bekleniliyor. Cihazın çıkış tarihiyle ilgili elimizde kesin bir bilgi bulundukça, bizde sizlerin karşınıza yeni haberlerle çıkacağız. 

Whatsapp