Xiaomi Redmi Pro 2 Bu Ay Tanıtılabilir

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Xiaomi Redmi Pro 2'nin Mart ayı içinde duyurulacağı iddia ediliyor.

Çin merkezli üretici Xiaomi'nin Mobil Dünya Kongresi'nde beklenen duyuruları gelmedi ancak gelen iddialar Xiaomi'nin yeni akıllı telefonlarının bu ay duyurulacağı yönünde. Geçtiğimiz Ocak ayında teknik özellikleri hakkında ilk bilgiler gelen Xiaomi Redmi Pro 2'nin de Mart ayında resmi olarak tanıtılacağı yönünde Çin merkezli kaynaklardan haberler geliyor. 

Gelen iddialara göre Xiaomi Redmi Pro 2, Qualcomm'un Snapdragon 660 yonga setinden güç alan ilk akıllı telefon olarak piyasaya çıkabilir. Ayrıca gelen iddialarda Xiaomi Redmi Pro 2'nin arka kamerasında Sony IMX362 kamera sensörüne yer verilecek. Xiaomi Redmi Pro 2'nin bellek özellikleri tarafında ise 4GB RAM / 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanı kapasitelerine sahip konfigürasyonlar bulunması bekleniyor. 

Xiaomi Redmi Pro 2 hakkındaki iddialar bu kadarla da sınırlı değil. Söylentilere göre Xiaomi Redmi Pro 2 akıllı telefon, 4.500 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak ve Qualcomm'un Quick Charge 3.0 desteğine sahip olacak. Bu arada Xiaomi Redmi Pro 2 akıllı telefonun, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonu için 230$, 6GB RAM ve 128GB kapasitelere sahip versiyon için de 260$ fiyat etiketi ile satışa sunulacağı iddia ediliyor. 

Xiaomi ayrıca, Nisan ayında yeni amiral gemisi akıllı telefonu Mi 6 modelini, Snapdragon 835 yonga seti ile birlikte resmi olarak duyuracak. 

Whatsapp