Xiaomi Redmi Note 8T'nin Tasarımı ve Özellikleri Belli Oldu

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Redmi 8T'nin tanıtım öncesinde en net fotoğrafları ortaya çıktı.

Redmi Note 8 bildiğiniz üzere Çinli firmanın piyasaya sürdüğü en güncel telefonlardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Ülkemizde de resmi olarak satılan cihaz sahip olduğu fiyat performans oranıyla bir hayli dikkat çekmeyi başardı. Kağıt üzerinde donanım özellikleriyle kullanıcıları kendisine çekmeyi başaran cihaz bağlantı tarafında ne yazık ki NFC desteğini kullanıcılara sunmuyordu.

Bu eksikliği ilginç bir şekilde yeni bir telefon ile doldurmak isteyen Çinli şirket öyle görünüyor ki yakın zamanda NFC desteğine sahip Redmi Note 8T modelini piyasaya sürecek. Aşağıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz üzere Redmi Note 8T aslında normal Redmi Note 8 ile tamamen aynı özellikleri sunacak. Aralarındaki tek fark NFC desteği olacak.

Ön tarafta 6.3 inç boyutunda FHD + çözünürlükte çentikli ekran paneliyle beraber gelen cihazda Snapdragon 665 işlemci, 4000 mAh kapasiteli pil ve 48 MP çözünürlüğünde bir ana kamera yer alıyor.

Henüz resmi olarak satışa sunulmayan cihazın kutu içeriğine baktığımız zaman Redmi Note 8T, şarj kablosu, 18W hızlı şarj adaptörü, kullanma kılavuzları ve şeffaf bir kılıf görüyoruz. Şimdilik tam olarak ne zaman satışa sunulacağı bilinmeyen telefonun çok yakında duyurulması bekleniyor.

Yapılacak resmi duyurunun ardından hangi pazarlarda satışa sunulacağını göreceğimiz Redmi Note 8T'nin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağını ise şimdilik bilemiyoruz. Diğer taraftan Mi Note 10 serisini duyurmaya hazırlanan şirket bu modeliyle amiral gemisi telefonlara tekrar kafa tutacak gibi görünüyor.

Whatsapp