Xiaomi Redmi Note 5A Perakende Kutusu Sızdırıldı

Xiaomi'nin büyük ekranlı yeni akıllı telefonu Redmi Note 5A modeline ait bilgiler internete sızdırılmaya devam ediyor. Redmi Note 5A şimdi de perakende satış kutusunun resmi ile karşımızda.

Kısa süre önce duyurusu yaklaşan 5. nesil Redmi Note akıllı telefon hakkında bilgiler ortaya çıkmıştı. 5. nesil Redmi Note akıllı telefon Xiaomi Redmi Note 5 olarak resmen açıklanacak. Xiaomi Redmi Note 5 akıllı telefonun Snapdragon 630 yonga seti ve MIUI 9 ara yüzü kutusundan çıkacağı belirtiliyor. Akıllı telefon ayrıca Android Nougat 7.1.1 işletim sistemi ile birlikte gelecek.

Artık yeni bir Redmi akıllı telefonu hakkında daha fazla bilgi sahibiyiz. En yeni bilgiler, orijinal Redmi Note 5'in farklı bir versiyonu olan Redmi Note 5A için geliyor. Bugün Xiaomi Redmi Note 5A hakkında yeni bilgiler ortaya çıkıyor. 

Sızan en yeni bilgiler, Xiaomi Redmi Note 5A'nın Redmi Note 5'den önce bile resmi olarak gün yüzüne çıkabileceğine işaret ediyor. Bu noktada, Xiaomi Redmi Note 5A'nın perakende satış kutusunun görüntüleri de ortaya çıktı. Xiaomi, bu sefer farklı bir çalışmaya imza atıyor ve kutu rengi alışık olduğumuz Beyaz renk yerine kırmızı renk olarak seçilmiş. Ayrıca kutunun sağ üst köşesinde beyaz bir de Mi logosu bulunuyor. 

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Redmi Note 5A markası ise büyük beyaz renkli puntolarla kutunun sol alt köşesinde yer alıyor. Xiaomi Redmi Note 5A'njn perakende kutusunun sadece ön tarafına ait görüntü bulunuyor. Zaten arka kutunun arka tarafında telefonun özelliklerine dair ana hatlarıyla bulunduğu için duyuru öncesinde Redmi Note 5A'nın önemli bütün özelliklerini öğreneceğimizi varsayabiliriz. 

Whatsapp