Xiaomi Redmi Note 5 ve Note 5 Pro Satışları 5 Milyonu Geçti

Xiaomi'nin en sevilen akıllı telefon serisi Redmi Note 5 ailesi açıklanan verilere göre bel milyonluk satış rakımı geride bırakmayı başardı.

Xiaomi, Hindistan pazarının lideri olmak için emin adımlarla ilerlerken, şirketin en çok satanlar kulübünde ise Xiaomi Redmi Note 5 ve Note 5 Pro modelleri öne çıkıyor. Dört ay önce piyasaya sunulan Xiaomi Redmi Note 5 ve Redmi Note 5 Pro, bu süre içinde toplamda beş milyon adet satış rakamına ulaştı. 

Geçen yıl Ocak ayında,lansmanı yapılan ve satışa sunulan Xiaomi Redmi Note 4 serisi ise Ağustos ayına kadar süren sekiz aylık zamanda beş milyon satış rakamını yakalamıştı. Adil olmak gerekirse, Redmi Note 4 bu rakama tek başına ulaşmıştı, ancak bu, Redmi Note 5 ikilisinin başarısını gölgelememeli. Zira Redmi Note 5 ikilisi beş milyonluk satış rakamına çok daha kısa bir zamanda ulaştı. 

Xiaomi Redmi Note 5 ikilisi tanıtımın yapıldığı Şubat ayından itibaren satışa grafiklerine tepesine yerleştiler. Bu arada, Xiaomi Redmi Note 5 Pro Hindistan'daki ilk satışında sadece üç dakika içinde 300 bin adetlik satış rakamına imza atmıştı. Xiaomi bu satışı, "Hindistan tarihindeki en büyük satış" olarak nitelemişti. 

Whatsapp