Xiaomi Redmi Note 5 Duyurusu Yaklaşıyor

Xiaomi'nin orta seviyedeki yeni amiral gemisi olması beklenen Redmi Note 5 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Redmi Note 5, yıl bitmeden duyurulabilir.

Çin merkezli üretici Xiaomi, orta segmrntteki Redmi serisi akıllı telefonlarını yeni modellerle güncellemeye hazırlanıyor. Özellikle Redmi Note 4 modeli ile büyük başarı elde eden firma bu başarıyı Redmi 5 ve Redmi Note 5 modelleri ile devam ettirmekte kararlı görünüyor. 

Bugün ortaya çıkan Xiaomi Redmi Note 5 sızıntıları, cihazı bekleyenler heyecan verici detayları ortaya çıkardı. 18: 9 ekran görüntüsü ile ortaya çıkan bir poster, Xiaomi Redmi Note 5'in yakında duyurulacsğının işaretini veriyor. TENAA üzerinden gelen bilgiler sayesinde Redmi Note 5'in özellikleri ve tasarımı ortaya çıkmıştı. Xiaomi, yine de 2017 yılının son bir ayına girerken cihazın duyurusunu henüz yapmadı. 

Ortaya çıkan bir diğer görüntü ise 6 inç ekranın yuvarlatılmış köşelerini (1,080 x 2,160 piksel) göstererek ortaya çıktı. Görsel ayrıca, yüksek enerji verimliliği ile dikkat çeken Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinin oyun performansına da vurgu yapılıyor. Cihazın 4.000 mAh bataryası ise oldukça iddialı batarya performansı sunması bekleniyor. 

Henüz resmi bir açıklama olmasa da Xiaomi'nin Redmi serisinin iki yeni üyesini Aralık ayının ilk yarısında duyuracağı tahmin ediliyor. Uygun fiyat politikası ile dikkat çeken Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu, Redmi Note 5'in beklenen fiyatı, 1.000 CNY (150 $) veya 1.200 CNY (175 $) kadar düşük olabilir.

Whatsapp