Xiaomi Redmi Note 4X, Tayvan pazarında sunulabilir

Çinli Xiaomi, 21 Şubat tarihinde Tayvan'da etkinlik düzenliyor.

Çinli firmalar son bir kaç senedir oldukça fazla dikkatleri üzerine çekerken, Xiaomi de sunduğu modellerle dünya genelinde bir çok ülkede tercih edilen bir marka ve özellikle geçtiğimiz sene ülkemiz de de Xiaomi'nin cihazları tutulmaya başlamıştı.

Firma geçtiğimiz sene, daha önceki seneye oranla düşen satış rakamları elde etti ve bu durum sonrasında ilişkili midir bilinmez, firmanın Global VP'si Hugo Barra kısa süre önce istifasını vermişti. 

Xiaomi bu sene çok daha yeni ve önemli modellerle tekrar yükselişe geçmeyi planlıyor. İlk cihaz ise Xiaomi Redmi Note 4x oldu. Bu akıllı telefon görünüşe göre hemen Çin dışında da satışa sunulabilir. Teknoloji devi firma, gelen yeni bilgilere göre Tayvan'da bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor. 21 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte de oldukça önemli duyurular gelebilir.

Xiaomi Redmi Note 4x'in uluslararası versiyonu bu etkinlikte gün yüzüne çıkabilir. Ayrıca Xiaomi Note 2 de yine bu etkinlikte Tayvan pazarı için duyurulabilir. Bu akıllı telefon kısa bir süre önce Çin'de resmi olarak duyurulmuştu.

Xiaomi Redmi Note 4x akıllı telefon, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 653 yonga seti gibi donanım özelliklerine sahip. 

Whatsapp