Xiaomi Redmi Note 4X akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı

Xiaomi'nin yeni Redmi Note 4X akıllısı Çin'de sertifikasyon sürecinde göründü.

Geçtiğimiz sene satış rakamları gerileyen ve Oppo, vivo gibi firmalara geçilen Çinli teknoloji Xiaomi, bu sene tekrar yükselişe geçme planları içerisinde. Firma yeni ve önemli modellerini 2017'de pazara sunacak ve özellikle de Xiaomi Mi 6 adındaki firmanın yeni amiral gemisi merakla bekleniyor. Ayrıca firma kısa süre içerisinde kendi geliştirdiği Pinecone yonga setine sahip Xiaomi Mi 5C'yi de pazara sunacak.

Diğer taraftan firma daha düşük seviye modellerini de Redmi çatısı altında sunarken, yakında gelecek olan akıllı telefon modellerinden birisi de Xiaomi Redmi 4X olacak. Firmanın bu yeni cihaz bu ay içerisinde Sevgililer Günü'nde resmi olarak duyurulacak.

Xiaomi'nin bu yeni cihazı TENAA'da sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Akıllı telefonun teknik özellikleri TENAA üzerinden gelirken, ayrıca görselleri de gün yüzüne çıktı.

Yeni cihazın tasarımına baktığımızda önde fiziksel Home butonu bulunmazken, onun yerine kapasitif tuşlara yer verilmiş. Ayrıca parmak izi tarayıcısı da akıllı telefonun arkasında bulunuyor. Cihaz 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga seti ile pazara sunulacak. Ayrıca 4GB sistem belleği Xiaomi Redmi Note 4X'de yer alıyor.

İddialara göre akıllı telefonun ekranı da 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik olarak gelecek ve kısa süre içerisinde Redmi Note 4X'in diğer donanım özelliklerine dair bilgilerin gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz.

Whatsapp