Xiaomi Redmi Note 4 Sınırlı Sayıda Lake Blue Rengi ile Satışa Sunuldu

Xiaomi, en çok satan akıllı telefon modeli Redmi Note 4'ü yeni Lake Blue renk seçeneği ile satışa sundu.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Redmi Note 4'ün sınırlı sayıda bir versiyonunu satışa sunacağını duyurdu. Lake Blue olarak adlandırılan bu açık mavi renkteki yeni versiyon, 4 Eylül tarihinden itibaren sadece 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonda mevcut olacak. 

Lake Blue renkli Xiaomi Redmi Note 4 akıllı telefon farklı bir varyant değil ve Hindistan'daki Bengaluru göllerini temizlemek için başlatılan sosyal projenin bir parçası. Yıllar geçtikçe şehir göllerinin çoğunu kirlilik nedeni ile kaybetti ve çok yakın geçmişte, mevcut göller endüstriyel atıklar nedeniyle kirlilik kurbanı oldular.

Xiaomi'nin 'Wake the lake' projesi, ülkenin genelindeki Swachh Bharat Abhiyan'ın (Temiz Hindistan Girişimi) bir parçasıdır ancak Bengaluru'daki gölleri temizleme (Xiaomi Hindistan'ın bulunduğu) ve daha fazla ağaç dikmek, banklar, güneş ışıkları ayarlama, çocuk oyun alanı bulunan açık spor merkezi ve Kempambudhi Kere gölü çevresinde tuvaletler.için yerel hükümetle birlikte çalışmaya odaklanıyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZwPDI5D8Q5E

Xiaomi Redmi Note 4, geçtiğimiz ay ortaya çıkan rakamlara göre Xiaomi'nin şimdiye kadar en çok satan akıllı telefon modeli olmuştu. Çin merkezli şirketin Hindistan'da böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atması ise şirketin sempati kazanmasına önemli bir rol oynuyor. Bu arada Xiaomi'nin kısa zamanda Hindistan'da 25 milyon adetlik akıllı telefon satışına ulaşmasında, bu tür sosyal sorumluluk projelerine olan ilgisinin de etkisi olduğu düşünülüyor. 

Whatsapp