Xiaomi Redmi Note 4 Görseli Sızdırıldı

Xiaomi'nin en çok satan modeli olarak karşımıza çıkan Redmi Note serisinin yeni üyesi Redmi Note 4'ün ilk canlı görseli ortaya çıktı.

Xiaomi'nin en çok satan modeli olarak karşımıza çıkan Redmi Note serisinin yeni üyesi Redmi Note 4'ün ilk canlı görseli ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında son dönemde en önemli gelişme olarak dual kamera kullanımı ön plana çıkıyor. Son olarak dün yapılan tanıtımda Huawei, Honor 8 akıllı telefonunu dual kamera (Huawei P9 benzeri) özelliği ile duyurmuştu. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Çin merkezli dev üretici Xiaomi de Redmi Note 4 modeli ile akıllı telefonki dual kamera sahnesine çıkmaya hazırlanıyor. 

Xiaomi Redmi Note 4'ün dual kamera yerleşimi bugüne kadar gördüğümüz örneklerinden farklı olarak üst üste tasarlanmış ve bu iki kamera modülünün ortasında LED flaşa yer verilmiş. Şirketin Mi logosu ise telefonun arka yüzünde alt kısıma taşınmış. Telefonun arka yüzünde parmak izi tarayıcısı bulunmaması ise dikkat çeken bir diğer ayrıntı oluyor. Bu görsel gerçek olursa Xiaomi, Redmi Note 4 ile dual kamera yolculuğuna başlayacak diyebiliriz. 

Dual kamera özelliği Redmi Note 4'ün tasarımında önemli değişiklikler yapılmasına neden olacak gibi görünüyor. Bu nedenle parmak izi tarayıcısının telefonun arka yüzü yerine Xiaomi Mi5'te olduğu ön yüzündeki fiziksel Home tuşu üzerine entegre edilmesi bekleniyor. 

Xiaomi Redmi Note 4 teknik özellikleri hakkında henüz elimizde doğrulanmış kesin bilgiler bulunmuyor. Fakat çok yakında gün yüzüne çıkması beklenen cihazın, serinin diğer modellerinin aksine daha büyük bir ekranla geleceği tahmin ediliyor. İşlemci tarafında Qualcomm'un Snapdragon 652 yonga setine yer verilmesi beklenen Redmi Note 4'ün 3GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı ile gelmesi bekleniyor. 

Whatsapp