Xiaomi Redmi Note 4 akıllı telefon parçalarına ayrıldı

Xiaomi'nin kısa süre önce resmi olarak duyurduğu Redmi Note 4'ün donanım bileşenleri gün yüzüne çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticileri arasında önemli bir yere sahip olan Xiaomi, geçtiğimiz sene Mi ve Redmi çatısı altında bir çok modelini pazara sunmuştu. Firmanın sunduğu modellerden birisi de Xiaomi Mi Note 4 olurken, bu cihaz Ağustos ayında MediaTek yonga seti ile gelmişti.

Cihazın ayrıca Qualcomm Snapdragon yonga seti içeren bir başka versiyonu da bu ay başında firma tarafından duyurulmuştu. Akıllı telefonun ilk satışa sunulduğu ülke ise Hindistan oldu ve cihaz Flash Sale olarak satışa sunulduğu ilk günde stoklar 10 dakikada tükenmişti.

Xiaomi Redmi Note 4'ün teknik özelliklerine bakarsak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekran içeriyor. Akıllı telefonun ekran piksel yoğunluğu ise 401ppi olurken, çift SIM kart desteği de bulunuyor.

Cihaz Qualcomm tarafından geliştirilen 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 506 grafik işlemcili Snapdragon 625 yonga setinden güç almakta. Ayrıca akıllı telefon 2GB / 3GB / 4GB sistem belleği ve 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri içeriyor.

Xiaomi Redmi Note 4 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera içerirken, akıllı telefonun işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Cihazın donanım bileşenleri teknoloji meraklıları tarafından merak edilirken, Fone Arena'dan bir parçalarına ayrılma videosu geldi. bu video ile donanım bileşenleri daha yakından görülebiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XjiNyGS84fM

Whatsapp