Xiaomi Redmi 7'nin Renk Seçeneklerini Doğrulayan Tanıtım Posteri Sızdırıldı

Redmi markasının belki de Xiaomi'den bağımsız olarak piyasaya sunduğu ilk akıllı telefonu olacak Redmi 7'nin tanıtım posteri ortaya çıktı.

Xiaomi, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Redmi markasının bundan sonra Xiaomi'nin alt markası olarak yoluna devam edeceği ve Redmi'nin bağımsız bir marka olarak ilk akıllı telefon modellerini 10 Ocak tarihinde duyuracağı açıklanmıştı. İlk olarak Redmi 7 ve Redmi Note 7'nin duyurulması bekleniyor ancak şimdiden bu iki cihaz hakkında çok önemli bilgiler ortaya çıkmış durumda. Resmi tanımıtımına sadece iki gün kaldı Redmi 7'nin şimdi de resmi tanıtım posteri ortaya yve bu poster, akıllı telefonun renk seçeneklerini ortaya koyuyor. 

İnternete sızdırılan bu yeni görüntü sayesinde duyurusu yaklaşan Redmi 7'nin tüm renk seçeneklerini görebiliyoruz. Redmi 7, Kırmızı, Mavi, Siyah ve Degrade Mor renk seçeneklerine sahip olacak. Poster ayrıca 48MP arka kamera ve duyuru tarihini de onaylıyor.

Redmi 7, Redmi Serisi için önemli bir yükseltme olacak. Zira gelen bilgilere göre akıllı telefonun Snapdragon 660 yonga setine sahip olacağı iddia ediliyor. Bununla birlikte kamera özellikleri tarafında da önemli geliştirmeler yapılan Redmi 7 ve Redmi Note 7, orta seviyeye yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. 

Whatsapp