Xiaomi Redmi 7 Pro TENAA'da Ortaya Çıktı 

Xiaomi'nin su damlası tasarımlı çentiğe sahip ilk akıllı telefonu olması beklenen yeni bir akıllı telefonu, TENAA sertifika sürecinde ortaya çıktı.

OPPO ve Vivo'nun ayak izlerini takip eden Xiaomi, su damlası tasarımlı çentiğe sahip ekranı ilk orta seviye akıllı telefonunu hazırlanıyor. Akıllı telefon M1901F7E, M1901F7T ve M1901F7C model numaraları ile birlikte 3C sertifikasyonundan geçtikten sonra.şimdş de M1901F9T model numarası ile Çin'de TENAA tarafından onaylandı. TENAA sertifika süreci ayrıca dikey olarak yerleştirilmiş AI çift arka kamerayı ve arkaya entegre edilmiş bir parmak izi sensörünü de ortaya çıkarıyor.

TENAA sertifika listesi ayrıca, akıllı telefonun 147.76 × 71.89 × 7.8mm boyutları, 5.84 inç ekran boyutu ve 2.900 mAh (minimum) batarya kapasitesini de doğruluyor. Ayrıca Android işletim sisteminden bahsediliyor, ancak Android sürümü belli değil. Redmi 6 Pro'nun 5.84 inçlik ekran boyutuna sahip olduğu göz önüne alındığında, bu akıllı telefon da Redmi 7 Pro olarak Redmi serisinde piyasaya sürülebilir. Bununla birlikte, söz konusu cihaz Redmi 7 veya Redmi 7A da olabilir. 

Diğer teknik özelliklerin ise önümüzdeki günlerde yine TENAA üzerinden ortaya çıkması bekleniyor. Xiaomi ayrıca 48MP kameraya sahip bir akıllı telefon üzerinde de çalışıyor. Bu nedenle önümüzdeki ayın Xiaomi açısından yoğun bir ay olması bekleniyor. 

Whatsapp