Xiaomi Redmi 4x akıllı telefon ön siparişe çıktı

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Redmi 4x, Çin'de ön siparişe sunuldu.

Xiaomi, kısa bir süre önce yeni  bazı duyurular gerçekleştirdi. MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde gelen bu duyurular arasında firmanın yeni yonga seti Surge S1 yer alırken, ayrıca bu yonga setini içeren ilk akıllı telefon olarak Xiaomi Mi 5c'yi resmi olarak duyurmuştu. Sadece bu modelle de sınırlı kalmayan firma ayrıca başka bir akıllı telefon modelini daha gün yüzüne çıkardı. 

Xiaomi bu diğer akıllı telefon modeli Redmi 4x oldu ve bu akıllı telefon firmanın daha önce sunduğu Xiaomi Redmi 4 modelinin daha yeni versiyonu olarak geldi.

Bu yeni akıllı telefon duyurunun hemen arkasından Xiaomi'nin anavatanı Çin'de ön siparişe sunuldu. Online perakende satıcılardan olan Giztop bu yeni akıllı telefon Xiaomi Redmi 4x'i listelerken, 2GB / 16GB için fiyat 109$ ve 3GB / 32GB için de Gold versiyon 139$ olarak, Black versiyon da 149$ olarak listelenmiş.

Xiaomi Redmi 4x akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihazın yonga seti ise Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 435 olarak belirlenirken, ayrıca batarya da 4.100mAh. 

Akıllı telefon 13MP arka kamera içeriyor ve ayrıca Selfie kamerası da önde 5MP olarak yer alıyor. İşletim sistemi Android 6.0 Marshmallow olan akıllı telefon ayrıca çift SIM kart desteğine de sahip.

Whatsapp