Xiaomi Redmi 4 Canlı Görselleri ile Ortaya Çıktı

Haftalardır haberlere konu olan ve heyecanla beklenen Xiaomi Redmi 4'ün fotoğrafları internete sızdırıldı.

Çin merkezli üretici Xiaomi, yine uygun fiyatlı bir fiyat / performans ürünü ile akıllı telefon pazarında tüm dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Son bir kaç haftadır haberlerimize de konu olan ve duyurusu yaklaşan yeni orta seviye akıllı telefonu Xiaomi Redmi 4, yenş görselleri ile internete sızdırıldı. 

Xiaomi Redmi 4'ün bugün internete sızdırılan canlı resimlerinde de görüldüğü üzere cihaz tasarım anlamında önceki Redmi modellerinden çok da farklı bir tasarım çizgisine sahip olmayacak. Yayınlanan fotoğraflarda görüldüğü üzere Xiaomi Redmi 4,  Redmi Note 3 ve Redmi 3 modelleri Redmi 3S ve Redmi 3 Pro ile benzer tasarım özelliklerine sahip. 

Xiaomi Redmi 4 kamera ünitesi parmak izi tarayıcısı ile birlikte metal gövdeli telefonun arka üst kısmının merkezinde yer alıyor. Ön yüz tasarımında ise belirgin bir fark görülmüyor ve gelen iddialara göre 5 inç büyüklüğünde 1080p full HD ekran kullanılmaya devam ediyor. 

Xiaomi Redmi 4, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ve Xiaomi'nin özelleştirilmiş MIUI ara yüzü ile geliyor. Bellek özellikleri tarafında ise 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunacağı iddia edilen Xiaomi Redmi 4, 2.0 gHz Octa-Core Qualcomm Snapdragon 652 yonga setine sahip olabilir. Xiaomi Redmi 4'ün 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip modeli ise 100$ / 100€ daha yüksek fiyatla Çin dışında da satışa sunulacak. 

Xiaomi Redmi 4'ün duyuru ve satışa çıkış tarihi henüz kesinlik kazanmazken, bu iddialı orta seviye akıllı telefonun 4.100 mAh kapasiteli güçlü bir batarya ile geleceğini hatırlatalım. 

Whatsapp