Xiaomi Redmi 3s'in satışa sunulacağı yeni ülke Hindistan oldu

Xiaomi Redmi 3s, gelecek hafta Hindistan pazarına sunulacak...

Çin'de yükselişini sürdüren Xiaomi, yeni modellerle 2016'da adından söz ettirirken, yeni dönemde sunduğu modeller bir tanesi de Xiaomi Redmi 3s oldu. Daha önce sunulan Xiaomi Redmi 3'ün halefi olarak gelen bu yeni model bütçesi fazla olmayan teknoloji meraklılarını hedefliyor.

Xiaomi Redmi 3s, geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak duyurulmuştu ve duyurunun hemen ardından geçen bir kaç gün sonra Çin pazarında satışa sunulmaya başlanmıştı ve gelen bilgilere göre şimdi de dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarında satışa çıkacak.

Cihaz gelecek hafta Hindistan'da satışa sunulacak. Henüz fiyatı ve tam olarak çıkış tarihi hakkında bilgi ise bulunmuyor.

Cihazın teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, Xiaomi Redmi 3s akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik IPS LCD ekran içeriyor ve bu ekran 1280x720 piksel çözünürlük sunuyor. 2GB ya da 3GB sistem belleği ile gelen akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 16GB ya da 32GB olarak belirlenmiş.

Xiaomi Redmi 3s akıllı telefon gücünü ise 1.4Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 430 yonga setinden alıyor. Cihazın arkasında 13MP kamera yer alıyor ve önde Selfie kamerası da 5MP çözünürlük sunuyor. Ayrıca akıllı telefonun işletim sistemi Google Android 6.0.1 Marshmallow olurken, batarya da 4.100mAh olarak yer almakta.

Whatsapp