Xiaomi Pocophone F1 Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yakında duyurmaya hazırlandığı dünyanın en ucuz Snapdragon 845 işlemcisine sahip akıllı telefonu Xiaomi Pocophone F1 modeline ait teknik özellikler sızdırıldı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi gerçekten Pocophone F1 adıyla yeni bir amiral gemisi telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Yeni Xiaomi markalı akıllı telefon geçtiğimiz günlerde Bluetooth sertifikasını aldı. Bu durum cihazın kesin olarak piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Daha önce hatırlayacağınız üzere Snapdragon 710 işlemcili Mi Max 3 Pro modelinin piyasaya sürüleceğine dair birçok iddia ortaya atılmıştı fakat Xiaomi bunun gerçek olmadığını açıklamıştı.

Ortaya çıkan Bluetooth sertifikasında yalnızca telefonun adı değil birçok teknik özelliği de ortaya çıkmış oldu. Xiaomi Pocophone F1, Qualcomm Snapdragon 845 işlemci ile birlikte gelecek. Dahası, Pocophone F1, 1.4 µm büyüklükte piksellere sahip 12 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift arka kamera kurulumuna sahip olacak.

Listede ayrıca telefonun ön tarafında Super Pixel teknolojisini destekleyen 20 MP çözünürlüğünde bir kameranın kullanıldığı belirtiliyor. Super Pixel teknolojisi sayesinde daha fazla ışık toplayan ön kamera özellikle düşük ışık koşullarında fotoğrafların genel kalitesini arttıracak diyebiliriz.

Xiaomi Pocophone F1 ayrıca Mi 8'de olduğu gibi kızılötesi bir aydınlatma sensörüne sahip olacak. Bu sayede gece veya düşük ışık koşullarında gelişmiş yüz tanıma teknolojisini oldukça hızlı ve sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz. Buna ek olarak telefonun 6 / 64 GB ve 6 / 128 GB olmak üzere iki farklı varyantı olacak. Bunların sırasıyla 420 € ve 460 € fiyat etiketlerine sahip olacağı söyleniyor.

Whatsapp