Xiaomi Pocophone F1 Çalışır Halde Özellikleriyle Beraber Ortaya Çıktı

En ucuz fiyata sahip Snapdragon 845 işlemcili telefon olacağı iddia edilen Xiaomi Pocophone F1 tasarımı ve özellikleri ile sızdırıldı.

Dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon satıcısı konumunda yer alan Xiaomi yeni bir akıllı telefon modeliyle son günlerde gündemi oldukça meşgul ediyor. Firmanın Avrupa pazarında oldukça uygun fiyat etiketi ile yakında piyasaya sürmeye hazırladığı Pocophone F1 modelinin birçok özelliği ve tasarımı net şekilde ortaya çıktı.

Snapdragon 845 işlemciye sahip olacağı haftalar öncesinden ortaya çıkan telefonun bugün diğer birçok teknik özelliği gün yüzüne çıktı. Bugün telefonun ön tarafından ve arka tarafından çekilmiş en net fotoğraflarının yanı sıra telefonun kutusu da ortaya çıktı. Kutu üzerinde telefonla ilgili birçok farklı bilgi yer alıyor.

Çinli firmanın şuan ki mevcut amiral gemisi Mi 8 ile ön taraftan neredeyse aynı tasarımı kullanıcıların beğenisine sunan telefon asıl farkı arka kasa tasarımında sunuyor. Arka tarafta kasanın ortasına dikey olarak yerleştirilmiş çift kamera dikkat çekiyor.

Pocophone adına sahip olacağını kasanın arkasındaki yazıdan yola çıkarak rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Yani bu isim cihazın kod adı olmayacak normal modeli olacak. Daha önceki raporlardan ve kutudaki bilgilerden yola çıkarak telefonda 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının yanı sıra 12 MP + 5MP çift arka kamera ve 20 MP ön kameranın yer alacağını söyleyebiliriz.

Android 8.1 Oreo işletim sistemi bulunan telefonda ayrıca 4000 mAh kapasiteli pil ve 6 inç boyutunda 2246 x 1080 çözünürlükte bir ekran paneli kullanılacak. Duyurulduktan sonra özellikle uygun fiyatıyla Avrupa ve diğer birçok pazarda yüksek satış adetlerine ulaşması beklenen telefonun çok yakında tanıtımının yapılması bekleniyor.

Whatsapp