Xiaomi Note 2 akıllı telefon çok yakında duyurulabilir

Xiaomi'nin yeni üst seviye akıllısı Mi Note 2, Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı...

Şu sıralar gündemde Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olsa da farklı cihazlar hakkında da bilgiler gelmeye devam ediyor ve özellikle bunlardan bir tanesi de Xiaomi'nin yakın zamanda duyurmasının beklediğimiz yeni üst seviye phablet modeli Mi Note 2 olmakta.

Bu yeni akıllı telefon Çin'de şimdi de CCC (3C) sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Cihazın 24 Eylül tarihinde firma tarafından düzenlenecek etkinlikle bu yeni akıllı telefonun resmi olarak duyurulması bekleniyor. Özellikle cihazların Çin'de bir başka sertifikasyon sürecinde TENAA'da detaylı bilgiler ortaya çıkarken, henüz Xiaomi Mi Note 2, TENAA'dan geçmiş değil.

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Mi Note 2, iddialara göre 2 farklı versiyon olarak pazara sunulacak. Bunlardan bir tanesi 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi, diğeri de 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile pazara sunulacak.

5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek olan cihazın bu ekranı, üst versiyonda Quad HD ve düşük versiyonda da Full HD çözünürlükte yer alabilir. Cihaz büyük ihtimalle Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 yonga setinden güç alacak.

Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefonun arkasında 16MP OiS destekli kamera bulunacak ve ön kamera da 8MP çözünürlükte gelecek. Cihazın bataryasının da 3.600mAh olması bekleniyor.

Whatsapp