Xiaomi MIUI 9.2 güncellemesini, Redmi Note 3 için yayınladı

Çin merkezli Xiaomi firmasının geliştirdiği Redmi Note 3 isimli model için MIUI 9.2 güncellemesi yayınlanmaya başladı. Hafta sonuna kadar tüm cihazlarda boy göstermeye başlayacak.

Android eko sisteminin en önemli oyuncuları arasında yer almayı başaran Çin merkezli Xiaomi firması, Redmi Note 3 olarak isimlendirdiği yeni akıllı cep telefonu için yazılım güncellemesi yayınladı. Kısım kısım cihaz kullanıcılarına sunulmaya başlanılan bu güncelleme dünyanın en çok tercih edilen fiyat ve performans ürünleri arasında yer alan cep telefonu modeline başka bir bakış açısı kazandırırken, daha renkli bir arayüzü sunmayı planlıyor.

2017 yılının Kasım ayında yayınlanan MIUI 9.0 güncellemesinin cihaz için sunulmamış olması bizlerin aklına cihaza yeni yazılım güncellemesinin gelmeyeceği fikrini doğururken, cihaz için 9.0 yerine 9.2 sürüm numaralı MIUI arayüzü güncellemesi yayınlanmış oldu. MIUI 9.2.4.0 sürüm numarasıyla birlikte yayınlanan güncellemenin boyutunun 290 MB olduğu açıklanırken, Android'in yayınladığı Ocak ayı güvenlik güncellemelerini de içeriyor.

Bu hafta içerisinde global pazardaki tüm Xiaomi Redmi Note 3 kullanıcıları yazılım güncellemesine kavuşacakken, yeni galeri uygulaması, takvim kartları, APP Vault ve Mi Video uygulamasının güncellemeleri ile yeni bir Mi başlatıcısı da cihazlara kazandırılacak. 

Eğer kısaca söz etmemiz gerekirse Çinli Xiaomi firmasınında Redmi Note 3 isimli cihazda bu güncelleme ile birlikte yazılımsal olarak herşeyi baştan aşağıya yenilediğinden söz edebiliriz. Firma yayınladığı bu yeni yazılım güncellemesi ile birlikte, eski cep telefonlarını da yazılım anlamında güncellemeye devam edeceğini göstermiş oldu.

Whatsapp