Xiaomi, MIUI 11 Arayüzünde Kullanıcıların İhtiyaçlarına Önem Verecek

Xiaomi'nin geliştirdiği özelleştirilmiş MIUI arayüzünün bir sonraki sürümü MIUI 11 için önemli bilgiler geldi.

MIUI 10 şuanda birçok farklı Xiaomi modeli için dağıtılmaya devam ederken MIUI 11'in geliştirilmesinin çoktan başladığına dair yeni bilgiler ortaya çıktı. MIUI ekibi bugün, MIUI 10'un ortaya çıkmasının arkasında yatan hikayeyi anlatan bir yazı yayınladı.

Bu yazıda genellikle MIUI 10 hakkında konuşulurken MIUI 11'in nasıl geliştirileceğine dair önemli bilgilerde verilmiş. Genel hatlarıyla MIUI 10 ile benzer olacağı söylenen MIUI 11'in bu sefer ciddi anlamda kullanıcılara yönelik bir arayüz olacağı belirtiliyor. Daha fazla kullanıcı geri bildirimleri dinlenerek MIUI 11'in kullanıcıların her ihtiyacını karşılayacak bir arayüz haline gelmesi planlanıyor.

Şuanda MIUI 10 sürümü Xiaomi'nin 33 farklı cihazı için resmi olarak dağıtılıyor. Öncelikle üst seviye cihazlardan dağıtılmaya başlanan MIUI 10 sürümü yeni nesil 18:9 ekranlara ve yapay zekaya olan uyumluluğu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ülkemizde de halihazırda birçok kullanıcı MIUI 10 güncellemesini denemeye başladı.

MIUI 10'un kararlı sürümünün bu yaz sonuna doğru birçok cihaz için dağıtılması bekleniyor. Eğer sizde yeni nesil bir Xiaomi marka bir telefon kullanıyorsanız bu yaz güncellemelere doyacaksınız. Firma şuanda beta olarak MIUI 10 güncellemesini birçok cihazda test ediyor. Yapılan testlerin ardından dünya genelinde güncelleme resmi olarak dağıtılacak.

Whatsapp