Xiaomi MIUI 10 Beta nasıl yüklenilir?

Çin merkezli Xiaomi firması tarafından geliştirilen MIUI 10 arayüzünün Beta sürümü indirilmeye sunuldu. Peki ama MIUI 10'u hangi cihazlar destekliyor ve nasıl indirilebiliyor?

Akıllı telefon üretimi denildiğinde akla gelen ilk şirketler arasında yer almayı başaran Çin merkezli Xiaomi firması, akıllı telefon modelleri için geliştirdiği MIUI 10 Beta'yı duyurmuştu. Dünya genelinde 200 milyon kişi ile en çok kullanılan arayüzlerinden birisi olarak karşımıza çıkan MIUI, şirket tarafından her hafta güncelleniliyor.

Her hafta çeşitli yenilikler, performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri ile birlikte gelen arayüzü güncellemesi, bootloader kilidi açık telefonlara fastboot yöntemiyle flaşlanabiliyor. MIUI Global Beta ROM'un son güncellemesiyle gelen bu kolaylık; Redmi Y1 Lite, Redmi Y1, Redmi 5A, Redmi 5, Redmi Note 5 ve Redmi Note 5 Pro için yüklenebilirken, eğer yukarıdaki cihazlardan birisine sahipseniz yapmanız gereken işlemler oldukça basit.

İndirme işlemini gerçekleştirmek adına önce bu adresi ziyaret etmeniz gerekirken, daha sonra ise uygun ROM'u bularak telefonlarınıza indirmeniz gerekiyor. Bu işlem ardından telefonunuzda dosyayı "Downloads" yani indirilenler klasörüne yüklemeniz gerekirken, bunun ardından ise Güncelleyici uygulamasına girerek "Güncelleme paketini seçin"e tıkladığınız takdirde güncelleme yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Çok kısa bir süre içerisinde stabil sürümü yayınlanacak olan Xiaomi MIUI 10 arayüzünün sabırsız bir şekilde geliştiriciler ve kullanıcılar için yayınlanan bu beta sürümleri de indirme rakorları kırıyor. Beta sürümlerinde olası bir hata ile karşı karşıya kalabileceğinizi de hatırlatalım.

Whatsapp