Xiaomi Mi6 Tayvan'da Satışa Sunulmaya Hazırlanıyor

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi6 modeli çok yakında Çin dışında satışa sunulacak. Tayvan'da satışa sunulmaya hazırlanan telefon ilerleyen günlerde başka ülkelerde de satışa sunulabilir.

Xiaomi Mi6 firmanın bugüne kadar geliştirdiği en güçlü ve en iyi akıllı telefon olma özelliğini taşıyordu. Sadece Çin'den satın alınabilen telefon çok yakında Tayvan'da piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Genellikle internet üzerinden satış yapan Xiaomi yeni amiral gemisi Mi6 modeli ile dünyaya açılmayı planlıyor.

Hatırlayacağınız üzere Xiaomi Mi6 Snapdragon 835 işlemci, F 1.8 diyafram açıklığı ve 12MP çözünürlüğe sahip çift arka kamera, 8MP çözünürlüğe sahip ön kamera, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi, 3.350mAh pil, 5.15 inç Full HD ekran, 6GB RAM ve 64/128GB dahili depolama alnı gibi üst düzey özellikler ile geliyordu.

Resmi olarak bu yılın nisan ayında duyurulan Xiaomi Mi6, şimdiye kadar sadece Çin'de satılıyordu. Cihaz çok yakında Hong Kong'da satışa sunulacak ve çok geçmeden hemen Tayvan lansmanı yapılarak cihaz Tayvan'da piyasaya sürülecek. Ülkemizde 2.000 - 2.500 TL arasında ithalatçı firma garantisi altında satışa sunulan Xiaomi Mi6 fiyat performans oranı ile bir çok kullanıcı tarafından tercih edilen bir amiral gemisi modeli olmayı başarıyor.

Geçtiğimiz ay resmi olarak duyurulan ve birkaç pazarda halihazırda mevcut olan Mi Max 2, aynı Xiaomi Mi6 modelinde olduğu gibi, aynı sırayla Hong Kong ve hemen ardından Tayvan'da duyurularak satışa sunulacak. Bu pazarlar için fiyatlandırma bilgileri Mi Max 2 veya Xiaomi Mi6 modeli için belirtilmemiş durumda.

Whatsapp