Xiaomi Mi Pad 4 Tableti 8 İnç Boyutunda 16:10 Ekran İle Gelecek

Xiaomi'nin yeni tableti Mi Pad 4'ün 8 inç boyutunda 16:10 orana sahip bir ekran paneli olacak.

Xiaomi, 25 Haziran'da Redmi Pro 6 tanıtımının yanı sıra yeni bir tablet modelininde tanıtımını yapacak. Redmi Pro 6 ile beraber aynı etkinlikte tanıtılacak olan Mi Pad 4 geçtiğimiz günlerde gerek donanım özellikleri gerekse tasarımı ile ortaya çıkmıştı. Yarın tanıtılması beklenen tabletin bazı teknik özellikleri firma tarafından tanıtım öncesinde açıklandı.

Mi Pad 4 için yayınlanan bir tanıtım görselinde tabletin 16:10 en boy oranına sahip 8 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Bir önceki Mi Pad 3 modelinde 4:3 ekran vardı. Kullanıcılar 16:10 ekran sayesinde daha geniş ve daha kullanışlı bir ekrana sahip olacaklar.

Mi Pad 4'ün Snapdragon 660 işlemcisine ve bir oyun modu özelliğine sahip olacağı söyleniyor. Full HD ekran çözünürlüğü ile oyun severler ve film izlemeyi severler Mi Pad 4'ü kullanırken bir hayli keyif alacaklardır.

Mi Pad 4'ün iki farklı varyantı sahip olduğu söyleniyor. Bunlardan bir tanesi 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip Wi-Fi modeli diğer ise 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip LTE modeli olacak. İki modelin sırasıyla 230 $ ve 308 $ civarında bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Whatsapp