Xiaomi mi Notebook Pro'nun tanıtımı gerçekleştirildi

Xiaomi tarafından tasarlanan ve şık görünümüyle dikkatleri üzerine çeken mi Notebook Pro'nun tanıtımı gerçekleştirilirken tüm teknik detayları lanse edildi.

Akıllı telefon sektörünün en önemli dördüncü ismi olarak karşımıza çıkan Çin merkezli üretici Xiaomi, Apple MacBook Pro'nun rakibi olan Notebook Pro modelini tanıtımını gerçekleştirdi. İnce ve şık tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken cihaz, tasarımıyla MacBook serisini oldukça andırıyor.


15.6 inç genişliğindeki ekran üzerinde şekillenen Xiaomi mi Notebook Pro'nun kalbini son nesil dört çekirdekli Intel Core i7 işlemcisi ile 16 GB kapasitesindeki RAM bellek oluştururken, dahili depolama alanı olarak 1 TB kapasitesindeki SSD ve profesyonel görüntü oluşumu içinse NVIDIA GeForce MX150 grafik kartı kulllanılıyor.


1.95 kilogram ağırlığında olan Xiaomi mi Notebook Pro dizüstü bilgisayar modeli parmak izi sensörünü hemen trackpad altına yerleştirirken, cihaza iki adet USB-C portu, iki adet normal USB pro, bir adet tam boy HDMI portu ve bunlara ek olarak ise üçü bir arada kart okuyucusu sunuyor.


Xiaomi mi Notebook Pro isimli dizüstü bilgisayar modelinin sadece Çin pazarında satışa sunulacağı belirtilirken, daha sonra Avrupa pazarında satışa çıkıp çıkılmayacağı ise bilinmiyor. Ürün çıkış tarihiyle ilgili elimizde bir bilgi bulunmazken fiyat etiketinin 980 dolar seviyesinde olduğunu da sizlere belirtelim.

Whatsapp