Xiaomi Mi Notebook Pro, yarın resmi olarak duyurulacak

4G LTE destekli yeni Xiaomi Mi Notebook Pro dizüstü bilgisayar yarın resmi olarak duyurulacak.

Teknoloji dünyasında sunduğu birbirinden dikkat çekici modelleri ile dikkat çeken Çinli Xiaomi, bir süre önce Mi ve Redmi çatısı altında bir çok yeni akıllı telefon modelini pazara sunmuştu. Ayrıca firma yeni Mijia elektrikli scooter modeli yanı sıra yeni elektrikli diş fırçasını da resmi olarak duyururken, şimdi de yeni bir dizüstü bilgisayar sunma hazırlıkları içerisinde.

Xiaomi, bu sene Temmuz ayında ilk dizüstü bilgisayar modelini Xiaomi Mi Notebook Air adı ile pazara sunmuştu. Bu cihaz adından da anlaşılacağı üzere Apple'ın Macbook modellerine rakip olarak gelirken, 12.5" ve 13.3" olmak üzere iki farklı büyüklükte ekran ile sunulmuştu.

Gelen bilgilere göre yarın Xiaomi, düzenleyeceği etkinlikte yeni bir dizüstü bilgisayarını daha gün yüzüne çıkartacak. Bu yeni notebook Xiaomi Mi Notebook Pro olarak adlandırılacak ve 4G LTE desteği de içerecek. Daha önce bu modelin Xiaomi Mi Notebook Air'in 4G destekli versiyonu olabileceği kaydedilirken, yeni bilgiler bundan çok daha fazlası olacağı şeklinde.

Xiaomi Mi Notebook Pro, adından da anlaşılacağı üzere daha üst seviye donanım özellikleri içerecek. 4K çözünürlükte ekran içerecek olan yeni dizüstü bilgisayar  Intel Core i7-6700HQ işlemciden güç alacak. Ayrıca Nvidia GeForce GTX 960M ekran kartı, 16GB DDR4 RAM, ve 512GB SSD, bu yeni Xiaomi Mi Notebook Pro'nun diğer önemli özellikleri olacak.

Yeni dizüstü bilgisayarın fiyatına bakacak olursak eğer, CNY 6,000 / $863 ya da €826 seviyesinde fiyat etiketi içerebilir.

Whatsapp