Xiaomi Mi Note 4 TENAA Kayıtlarında Görüntülendi

Xiaomi'nin gizemli yeni akıllı telefonu TENAA kayıtlarında şeffaf tasarım ve Snapdragon 835 işlemci ile ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Note 4, Çin'in önemli sertifikalarından biri olan TENAA'nın web sitesinde birkaç gün önce ortaya çıkmış olabilir. M1807E8A model numarasına sahip bir Xiaomi telefonu 27 Temmuz tarihinde TENAA tarafından listelendi.

Bu görüntülerden cihazın bir varyantının en azından Xiaomi Mi 8 Explorer Edition gibi şeffaf bir arka tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde şeffaf arka tasarımın aslında cihazın gerçek ana kartını göstermediği ortaya çıkmıştı.

M1807E8A, Mi 8 Explorer Edition'a benzer şekilde arkada dikey olarak yerleştirilmiş çift kamera kurulumuna ve ön tarafta bir çentikli ekrana sahip olacak. Raporda Mi Note 4'ün 18: 9 en boy oranına sahip 5,99 inç boyutunda ekran paneli ile geleceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz yılın amiral işlemcisi olan Snapdragon 835 platformunu kullanan telefonda 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı kullanıldığı belirtiliyor. Cihaz ayrıca Mi 8 serisinde olduğu gibi 4 eksenli bir OIS desteği sunacak. Ayrıca Xiaomi Mi Note 4 olduğu iddia edilen telefon Global LTE bantları ile tam uyumlu olacak. Modelin 2,299 Yuan yani yaklaşık 337 Dolar civarında bir fiyat etiketi ile piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Xiaomi Mi Note 4 olduğu iddia edilen telefonun şuan için bütün teknik özellikleri belli olmasa da ilerleyen günlerde TENAA veya diğer sertifika listelerinde bütün donanım özellikleri ile listelenmesi bekleniyor.

Whatsapp