Xiaomi Mi Note 2'nin düz ekranlı versiyonu sunulmayacak

Xiaomi, kavisli ekranlı modeli Mi Note 2'nin düz ekran versiyonunu geleceği iddialarını yalanladı.

Akıllı telefon pazarında mücadele eden güçlü Çinli üreticilerden olan Xiaomi, 2017 sonlarına doğru arka arkaya hem Mi hem de Redmi ailesine eklediği yeni akıllı telefon modellerini duyurdu.

Mi ailesine bakacak olursak eğer, firma Xiaomi Mi 5s adındaki yeni amiral gemisini ve bu cihazın büyük versiyonu Xiaomi Mi 5s Plus'ı sunarken, daha sonra da Xiaomi Mi Note 2 adındaki kavisli ekranlı phablet modelini ve ayrıca Xiaomi Mi Mix adındaki konsept bir modelini de gün yüzüne çıkarmıştı.

Xiaomi Mi Note 2, Samsung'un edge modelleri gibi iki yanı kavisli ekran içeriyor. Bir süredir bazı kesimlerden gelen iddialar, Xiaomi'nin bu cihazının düz ekranlı versiyonunu sunabileceği şeklindeydi.

Bu konu hakkında Xiaomi'nin pazarlama direktörü Zang Zhiyuan'dan bir açıklama geldi. Firma resmi blog hesabı üzerinden Xiaomi Mi Note 2'nin düz ekranlı versiyonunun sunulacağı iddiasını reddetti.

Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon, 5.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB / 6GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB / 128GB olarak belirlenmiş.

Akıllı telefon Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 yonga setinden güç alırken, ayrıca Xiaomi Mi Note 2'nin arkasında 22.5MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor. 

Google Android 6.0 Marshmallow üzerinde çalışan cihazın bataryası ise 4.070mAh olarak yer almakta.

Whatsapp