Xiaomi Mi Note 2, yakında Pembe renk olarak sunulabilir

Çinli Xiaomi, önemli modellerinden Mi Note 2'yi Pemb renk ile de pazara sunabilir.

Geçtiğimiz sene, daha önceki seneye gör akıllı telefon satış rakamlarında düşüş yaşayan firmalardan birisi Çinli Xiaomi olmuştu. Firma bu düşüş sonrasında sene sonuna doğru satışa rakamlarını arttırabilmek için bir çok akıllı telefon modelini pazara sunarken, bu cihazlardan birisi de Xiaomi Mi Note 2 adı ile gelmişti.

Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon Samsung'un edge modelleri gibi iki yanı kavisli ekran içerirken, ayrıca üst düzey donanım özellikleri de içeriyordu. Ayrıca bu akıllı telefonun renkleri ise siyah, altın ve gümüş olarak belirlenmişti.

Ortaya çıkan yeni bir görsele göre Xiaomi Mi Note 2 yeni bir renk daha yakında sunulabilir. Görselde pembe rengi ile Xiaomi Mi Note 2 görünürken, henüz bu yeni rengin pazara ne zaman sunulacağına dair bir bilgi ise bulunmamakta.

Büyük ihtimalle bu yeni renk, ilk olarak firmanın kendi anavatanı Çin'de satışa sunulacak. Şu andaki fiyata bakarsak eğer, 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon  CNY 2,799 / $404 olarak satışta ve bu yeni renk de bu fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 4GB / 6GB sistem belleği, 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 22.5MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi özellikleri ile pazara sunulmuştu.

Whatsapp