Xiaomi, Mi Note 2 Tanıtımı için Görsel Yayınlamaya Başladı

Xiaomi Mi Note 2'nin tanıtım tarihi resmi olarak belli olduktan sonra şirket tarafından yeni bir Teaser görsel daha yayınlandı. İşte Xiaomi Mi Note 2 hakkında ortaya çıkan bilgiler..

Çin merkezli üretici Xiaomi, bu yıl teknoloji gündemine damga vuran akıllı telefon duyurularına imza atmaya devam ediyor. İlk olarak Xiaomi Mi 5'le MWC 2016'da başlayan Xiaomi'nin akıllı telefon dünyasındaki yükselişi geçtiğimiz günlerde Mi 5s ve Mi 5s Plus'ın duyurusu ile zirve yapmıştı. Çinli firma şimdi de phablet segmentte yepyeni Mi Note 2 ile iddialı bir duyuruya hazırlanıyor.  

Gün içinde sizlerle de paylaştığımız üzere Xiaomi, 25 Ekim tarihinde Mi Note 2 duyurusu yapacağını resmi olarak açıkladı. Fakat Çin'in en güçlü üreticilerinden biri olan Xiaomi'den Mi Note 2 ile ilgili yeni tanıtım görselleri yayınlanmaya devam ediyor. Bu sefer ki görsel ise Mi Note 2'nin gerçek çerçevesiz ve çift tarafı kavisli ekranına vurgu yapılıyor. 

Xiaomi Mi Note 2 hakkında bugüne kadar sayısız iddia ve bilgi internet üzerinden paylaşıldı. Bu iddialar arasında Xiaomi Mi Note 2'nin çerçevesiz 5.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlükte ve çift tarafı kavisli, basınca duyarlı 3D Touch teknolojisine sahip bir ekrana sahip olacağı yer almıştı. 

Xiaomi Mi Note 2'nin diğer özellikleri arasında ise Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga seti, 4GB / 6GB RAM seçenekleri, 64GB, 128GB ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleri ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi altında çalışan MIUI 8.0 ara yüzü bulunuyor. 16MP dual arka kameraya ve 5MP ön kameraya sahip olması beklenen Mi Note 2,  Qualcomm'un Quick Charge teknolojisi ile desteklenen 4.000 mAh bataryadan güç alacak. 

Xiaomi Mi Note 2, 4.000 mAh batarya kapasitesine rağmen eşdeğer telefonlarda görmeye alışık olmadığımız 6.5mm gibi süper ince bir tasarıma sahip olacak. 155 x 77 x 6.5 mm boyutlarında Xiaomi Mi Note 2'nin tanıtımı, 25 Ekim Salı günü Çin'de basın toplantısında yapılacak.

Whatsapp