Xiaomi Mi Note 2 Özellikleri Sızdırıldı

Çin merkezli üretici Xiaomi'nin ilk dual kamera özellikli telefonu hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Akıllı telefon pazarının Çin'deki en büyük üreticilerinden biri olan Xiaomi'nin bu yıl belki de en çok merak edilen akıllı telefon modellerinden biri de Mi Note 2 oldu. Tanıtımı heyecanla beklenen Mi Note 2'nin amiral gemisi Mi5 modelinde pas geçilen önemli özellikleri de beraberinde getirmesi bekleniyor. Bu heyecanlı bekleyiş sürerken Mi Note 2'ye ait görseller ve teknik özelliklerini gösteren görüntüler ortaya çıktı. 

Görüntülere göre Xiaomi Mi Note 2, Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga setine sahip olacak ve Xiaomi'nin ilk dual kamera özelliğine sahip akıllı telefonu olacak. Ekran boyutu henüz kesin olarak bilinmiyor fakat iddialara göre 1080p full HD ve Quad HD olmak üzere iki farklı çözünürlüğe sahip ekran versiyonuna sahip olacağı belirtilen Xiaomi Mi Note 2,  resimlerde dw görüldüğü üzere iki tarafı da kavisli bir ekrana sahip olacak.

İnternete sızan bir başka Xiaomi Mi Note 2 görselinde ise bu yeni akıllı telefonun 5.5 inç büyüklüğünde OLED ekran, Snapdragon 821 yonga seti, 6GB RAM, 128GB dahili depolama alanı, dual kamera özelliği ve metal gövdeye sahip olacağı görülüyor. 

Son olarak Xiaomi Mi Note 2 akıllı telefonun ne kadar bir fiyat etiketine sahip olacağı ve ne zaman resmiyet olarak gün yüzüne çıkacağı hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmadığını belirtelim. 

Whatsapp