Xiaomi Mi Note 2, kavisli ekran ve çift arka kamera ile geliyor

Xiaomi'nin yeni Mi Note 2 akıllı telefonun görseli tüm detayları gözler önüne serdi...

Çin'in en ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Xiaomi bu sene yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 5 ile büyük ses getirdi. Bu akıllı telefon modelinin yanı sıra farklı cihaz duyuruları da gerçekleştiren firma, çok yakında bazı yeni önemli duyurular yapma hazırlıkları içerisinde.

Xiaomi, 25 Ağustos tarihinde, Çin'in Pekin şehrinde yeni bir etkinlik gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu yeni etkinlikte henüz firmanın kesin olarak ne duyuracağına dair bilgi bulunmazken, gelen bilgiler akıllı saat ve yeni akıllı telefon modelleri olabileceği şeklinde. 

Bir süredir firmanın henüz duyurulmamış iki yeni akıllı telefon modeline dair bilgiler farklı kaynaklar üzerinden geliyor. Bu cihazlardan bir tanesi Xiaomi Redmi 4 olurken, diğeri de Xiaomi Mi Note 2 olmakta.

Kısa bir süre önce Xiaomi Mi Note 2'ye ait olduğu kaydedilen bir ön panel görseli ortaya çıkmıştı. Bu görselde yer alan panel iki yanı kavisli dokunmatik ekran içeriyordu. Şimdi de Weibo üzerinden Kjuma bir görsel paylaştı ve yeni akıllı telefon bu görselde tüm açıklığı ile görülebiliyor. 

Baktığımızda cihazın iki yanı kavisli ekrana sahip olacağı bu yeni görsel üzerinden de doğrulanırken, ayrıca cihazın arka yüzünde yer alan çift arka kamera da görülebilmekte. Xiaomi Mi 5 tasarımını barındıran yeni akıllı telefon 6GB sistem belleği, 128GB dahili veri kapasitesi, 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti özelliklerine sahip olacak.

Whatsapp